Зарегистрируйтесь и войдите на сайт:
Литературный клуб «Я - Писатель» - это сайт, созданный как для начинающих писателей и поэтов, так и для опытных любителей, готовых поделиться своим творчеством со всем миром. Публикуйте произведения, участвуйте в обсуждении работ, делитесь опытом, читайте интересные произведения!

Mi-e dor...(Скучаю...)На румынском языке

Добавить в избранное

Mi-e dor de tot ce am iubit,de toț ce iubesc,de tot ce e frumos de tot ce mă înconjoară și îmi face plăcere.

Mi-e dor de tine, mi-e dor de noi, mi-e dor voi toți care mă iubiți neconditionat!

Mi-e dor de tot ce e frumos pe acest pământ!!!

Atunci când iubești cu adevărat îți este dooooooor!!!

În iubirea adevărată sufletele se cresc unul pe celălalt, se ajuta se cultivă , și toțul este perfect, și rămâne inocenta întreagă până la adânci bătrâneți și chiar dincolo de moarte .

DAR ....EXTREM DE PUȚINE SUNT ACESTE CUPLURI .

Cartea vieții se citește lângă lampa amintirilor. Ziua de azi mi-a insuflat o dulceața dureroasa a nostalgiei amintirilor din adolescență. Dragostea e nostalgia de ceva greu de explicat în cuvinte din trecut, prezent sau un posibil viitor dorit. Ea este ca un vulcan activ care erupe si te răscolește sufletește. Este dorul de a fi pretutindeni "acasă". Acasă este acolo unde te simți ca acasă, ești bine tratat și nu te simți singur. Acasă este acolo unde cei din jur te înțeleg nu acolo unde locuiești. Acasă este locul unde ești iubit. Acasă este locul unde găsești lumina când totul în jur este în întuneric. Acasă este o amintire vie, draga. Acasă este nostalgie. Acasă este cea mai scumpa amintire, acasă este unică casa ca acasă...

Рейтинг: нет
(голосов: 0)
Опубликовано 28.05.2021 в 18:06
Прочитано 694 раз(а)

Нам вас не хватает :(

Зарегистрируйтесь и вы сможете общаться и оставлять комментарии на сайте!